søndag, september 24, 2006

Græskarsuppe

Græskarsuppen serveres i et udhulet orangefarvet græskar !

Suppe til 8. pers.

4 mellemstore løg skåret i tern
2 fintsnittede porrer
1 k. græskarkød i tern ( jeg foretrækker Hokaido, den lille mørkorange type)
1 rød chili skåret i tynde skiver (kan udelades)
50 gr. smør
2 spsk. olie
1½ l. hønsekødssuppe
salt og peber
2 dl. letmælk.

Smør og olie varmes godt i en gryde. Porre, græskarkød og chile svitses let heri, uden at brune, og hønsekødsuppen tilsættes. Det hele simrer over svag varme i ca. 30 min. herefter blendes suppen med en stavblender, letmælken tilsættes og suppen smages til med salt og peber.
suppen varmes godt igennem og serveres i det udhulede græskar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar