onsdag, oktober 14, 2009

squashkage

den bedste kage jeg har bagt og smagt i lange tider: prøv den !!
Squashkage med flødeostglasur 12 stk
3 æg
225 g brun farinen
halv dl oliemargarineen halv dl letmælk
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
300 g groftrevet squash
75 g rosiner
Pynt 125 g flødeost 6 %50 g flormelis
Pisk æg og brun farin skummende. Rør oliemargarine og mælk i. Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner. Hæld dejen i en form, ca. 25 x 30 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den afkølede kage.
Energi pr. stk.:1000 kJ (230 kcal) fordelt på:protein 10 %kulhydrat 66 %fedt 24 % (6 g)
Hvis du vil tabe dig, kan du spise:Et stykke kage som mellemmåltid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar